Actieve wintervacantie in Zuid-Tirol, Italiaanse Alpen

Wintersport en puur plezier in het Drei Zinnen Dolomieten
Sportieve pistes, gezellige berghutten, uitstekende loipes of romantische sneeuwschoenwandelingen. Het land van de bergpieken Tre Cime di Lavaredo/Drei Zinnen heeft heel wat te bieden. De schilderachtige bergen van de Dolomieten, rustige dorpjes en afdalingen die harmonieus geïntegreerd zijn in het ongerepte landschap. Het Drei Zinnen Dolomieten is net alleen in de winter de bestemming bij uitstek voor een ontspannen en gevarieerde vakantie. De vakantieregio met de beroemde Tre Cime di Lavaredo als symbolol, biedt het hele jaar door een veelzijdig recreatie- en sportaanbod in een ongerept landschap.
  • ski-14
  • langlaufen-3
  • freizeit-winter-schneeschuhwandern-094-h-wisthaler
Vanuit Sesto, San Candido, Dobbiaco, Villabassa en Braies bereikt u snel de skicentra van het Drei Zinnen Dolomieten (Baranci/Haunold, Monte Elmo/Helm, Croda Rossa/Rotwand). Ook Cortina en de Plan de Corones/Kronplatz zijn gemakkelijk te bereiken, met uw eigen auto of met het openbaar vervoer. Daar kunt u skiën en snowboarden op goed onderhouden pistes en wordt uw vakantie een winters avontuur.

Het Drei Zinnen Dolomieten staat bekend om het uitgebreide netwerk van langlaufroutes. In het land van de Tre Cime di Lavaredo beschikt u over 200 kilometer gespoorde loipes in alle moeilijkheidsgraden, zowel voor gevorderden als voor beginners. Ook voor skitochten bent u in deze regio op de juiste plaats: beleef de ongerepte natuur op de besneeuwde hellingen van de Dolomieten.

Rodelen, wandelen, sneeuwschoenwandelen, skiën, ...
Kies tijdens uw wintervakantie uit het grote aanbod: bergliefhebbers kunnen op zonnige hoogtes sneeuwschoenwandelingen maken onder begeleiding van een berggids. Bij gezinnen zijn vooral de natuurlijke rodelbaan Bodenwiese in Villabassa en de rodelbaan Baranci bij San Candido zeer geliefd. Wie van rust en outspanning houdt, komt aan zijn trekken op de talrijke wandelroutes in en rond Braies. Voor de skiërs is er een grote keuze aan skitochten in het besneeuwde winterse landschap van het Drei Zinnen Dolomieten.

rodeln-1