Plezier voor het hele gezin in het Drei Zinnen Dolomieten

De 5 stadjes van het Drei Zinnen Dolomieten, Sesto, San Candido, Dobbiaco, Villabassa en Braies hebben voor gezinnen in de zomer veel te bieden: de kleine gasten worden er verwend met spelletjes, sportieve uitdagingen en avonturen. In het land van de Tre Cime di Lavaredo zijn de attracties echt. Hier zijn nagemaakte, kunstmatige werelden, enkel het echte alpenlandschap. De mooiste en grootste kinderspeelplaats is toch nog altijd de natuur!
  • freizeit-sommer-familie-sommer-167-m-kottersteger
  • freizeit-sommer-familie-sommer-201-m-kottersteger
  • freizeit-sommer-familie-sommer-179-m-kottersteger
Zo is er in Sesto voor onze kleine gasten de "Schnullermeile". Dit is een gezellige wandelroute die ook geschikt is voor kinderwagens en langs de speelplaatsen Mooser Waldile, Teich Parkhotel, Schießstandweg, Sonnwendplatz en Gisser Waldile loopt. Een bezoek aan de rendieren op de Croda Rossa is eveneens een bijzondere belevenis voor kinderen. Ook sportief komen ze aan hun trekken: ze zullen zich flink amuseren tijdens het ploeteren in het buitenzwembad in Sesto, bij hun eerste klimpogingen en tijdens een minigolfspel.

In San Candido kunnen gezinnen met kinderen heel wat avonturen beleven: een snelle afdaling met de Funbob, spelen en ravotten in de kinderspeelplaats Burg, een bezoek aan het spannende avonturenmuseum Dolomythos met schatzoeken en een fietstocht naar het Oostenrijkse Lienz. En als het weer niet meezit, dan hoeven gezinnen zich nog niet te vervelen: ze kunnen een bezoek brengen aan het avonturenzwembad Acquafun.

Dolomiti Ranger

Dobbiaco is een paradijs voor kinderen. Ze kunnen plezier maken in het kinderspeelpark Grieswaldile, al spelend leren in het Naturparkhaus met een avonturenbos ('WaldWunderWelt'), een bezoek brengen aan de Keltische boomhoroscoop en het boomdorp en deelnemen aan de vrolijke kinderzomer van het toerismebureau in Dobbiaco. Daarnaast kunnen onze kleine gasten nog een boottocht maken op het Lago di Dobbiaco, gaan zwemmen in het natuurlijke meer of in het natuurpark de herten, reeën en lynxen bekijken.

Het Kurpark in Villabassa verwelkomt de kinderen met een toffe kinderspeelplaats met schommels, glijbanen en nog veel meer. Bovendien organiseert het toerismebureau hier een "zomer vol spel en plezier".

In het dal Valle di Braies/Pragser Tal kunnen kinderen in de zomer het boerenleven van nabij meemaken! Ook bootje varen op het Lago di Braies is een onvergetelijke belevenis voor het hele gezin!