Wandelplezier in de Dolomieten/Zuid-Tirol

In het Drei Zinnen Dolomieten hebt u de keuze uit gemakkelijke wandelingen in de dalen of zwaardere tochten langs fascinerende bergpaden en over de beroemde toppen van de Sextner Dolomieten. De majestueuze bergtoppen en de talrijke dalen in de Dolomieten zijn uitermate geschikt voor bergwandelingen. Of u nu een lichte wandeling maakt of deelneemt aan een moeilijke tocht, het wordt vast en zeker een dag vol onvergetelijke avonturen in een fantastische natuur!
  • freizeit-sommer-wandern-32-photogruener
  • freizeit-sommer-wandern-57-h-wisthaler
  • wandern-16

De wandelkaart van het Drei Zinnen Dolomieten

Maak een wandeling in de prachtige Dolomieten vanuit de dorpen Sesto, San Candido, Dobbiaco, Villabassa en Braies en laat u betoveren door de indrukwekkende bergen. Als u een tocht van meerdere dagen wilt maken, dan kunt u overnachten in een van de berghutten of in een berghotel.
Wandelen en nordic walking in het Drei Zinnen Dolomieten

Het Drei Zinnen Dolomieten is een ideale regio om wandelingen en nordic-walkingtochten te maken. U vindt er te midden van de mooie natuur van de Dolomieten talrijke wandelroutes en nordic-walkingroutes. Kies een van de vele mogelijkheden en ga onmiddellijk op stap, met of zonder stokken. Ondertussen geniet u van het prachtige landschap van het Drei Zinnen Dolomieten.